Strand activiteiten voor het ideale personeelsuitje

personeelsuitje

Heb jij wel eens overwogen om je personeelsuitje op het strand te doen? De Nederlandse kust biedt vele mogelijkheden voor strandactiviteiten waar jij misschien nog niet aan gedacht had. De stranden zijn lekker breed waardoor er altijd ruimte genoeg is voor sportieve activiteiten, ook voor grotere groepen. Het strand biedt een ideale omgeving om lekker buiten bezig te zijn. Als het mooi weer is, maar ook als het flink waait. Als het regent of erg koud is, vind je een gezellig onderkomen in een strandpaviljoen, waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten.

personeelsuitje

Sportieve strandactiviteiten

Als je een sportief personeelsuitje wil organiseren dan is het strand een perfecte locatie voor originele of traditionele activiteiten. Als er een straf windje staat, kun je op het strand perfect powerkiten, vliegeren of blokarten. Onder een warme zomerzon is een beachvolleytoernooi of een beach bootcamp een leuke optie. En heb jij wel eens bubble-voetbal gespeeld of een wedstrijd boksen gedaan tegen je baas? Als je je genoeg hebt ingespannen, ren je daarna zo de zee in voor een verfrissende duik. Zo’n enerverende dag sluit je waarschijnlijk graag af met een borrel of barbecue.

Creatieve strandactiviteiten

Het strand nodigt ook uit voor creatieve activiteiten. Iedereen heeft wel eens een zandkasteel gebouwd. Maar breng jouw creativiteit eens naar een hoger niveau. Een workshop zandsculpturen zal er voor zorgen dat jouw volgende bouwwerk volop in de belangstelling staat van strandbezoekers. Ook kun je op het strand leren om graffiti te spuiten. Ontspan je met je blote voeten in het zand en laat je fantasie de vrije loop! Ook zijn er workshops vliegers maken, slippers pimpen en sieraden maken die je op het strand kunt doen. Bij slecht weer kunnen deze activiteiten gemakkelijk naar een binnenlocatie worden verplaatst.

personeelsuitje

Personeelsuitjes bij slecht weer

Er wordt wel eens gezegd dat er geen slecht weer bestaat, maar alleen slechte kleding. De meeste strand activiteiten die Flitz-events organiseert kunnen dan ook bij een klein beetje regen gewoon doorgaan. Wordt het echt te bar, dan zijn er altijd alternatieven voor binnen, zodat een personeelsuitje gewoon doorgang kan vinden. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte activiteit op of nabij het strand om jouw personeelsuitje een succes te maken.