Organiseer zelf een hardstyle event

Ben jij ook toe aan een gaaf hardstyle event? Breng dan de hardstyle familie bij elkaar en organiseer een event! Dit kun je uiteraard helemaal zelf doen, je moet alleen even weten waar je aan moet denken om dit evenement neer te zetten en een succes te maken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om je te helpen en de aftermovie te bekijken!

Een snoeihard plan

Bij een hardstyle event hoort natuurlijk allereerst een snoeihard plan. In dit plan begin je allereerst met een globaal idee van wat je wil. Vervolgens bepaal je per onderdeel wat je nodig hebt en wat de kosten zullen zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld vast offertes op te vragen en een indicatie te krijgen van het uurloon van medewerkers.

Regel op tijd artiesten

Na het bepalen van de datum is het belangrijk om direct artiesten te regelen die komen draaien op jouw evenement. Misschien is dit een bekende vriend van je, of wil je het grootser aanpakken door een bekende artiest in Nederland in te huren. Zet de datum en de afspraken met artiesten vast door dit zwart op wit te hebben, zodat je zeker weet dat het publiek straks los kan gaan.

De bezoekers

Zonder bezoekers is er natuurlijk geen evenement. Daarom is het essentieel om vroeg te beginnen met het bekendmaken van het evenement. Deel het met vrienden, maak socials aan en bouw een website waar mensen tickets kunnen kopen. Zorg voor goed beeldmateriaal en versterk je naam. 

Productie

Om het evenement zelf te organiseren zul je een productieteam nodig hebben die samen met jou het programma in elkaar zet en het evenement tot een succes maakt. Zorg bijvoorbeeld voor goed hekwerk dat het evenement afzet. Hiervoor kun je onder ander dranghekken huren van Webo verhuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *