Hoe verras je iemand die jarig is?

Het verrassen van iemand in je omgeving die een bepaalde leeftijd bereikt is altijd leuk. De reactie die je van diegene zult zien is onbetaalbaar. Het verrassen van iemand die jarig wordt kun je op veel verschillende manieren doen. Wil je graag wat inspiratie opdoen om iemand te verrassen of wil je graag wat tips? Lees dan dit artikel. Hier sommen we een aantal manieren op om iemand te verrassen die jarig wordt. 

Met een spandoek

Bij iemand die een bepaalde leeftijd bereikt is het leuk om diegene op een speciale manier te verrassen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een spandoek. Een spandoek ophangen in de tuin doe je meestal bij bepaalde behaalde leeftijden. Zo hang je bijvoorbeeld een spandoek met 60 jaar, een spandoek met Abraham of een spandoek met 75 jaar sneller op, dan wanneer iemand 23 jaar geworden is. In ieder geval, met een spandoek kun je iemand voor de hele straat in het zonnetje zetten. Bij De Spandoekgigant zijn veel verschillende spandoeken beschikbaar.

Surprise Party organiseren

Wil je echt iemand totaal verrassen? Dan organiseer je een surprise party voor diegene. Regel een mooie locatie, nodig alle familieleden, vrienden en kennissen uit, regel lekkere hapjes en drankjes, zorg ervoor dat iedereen het geheim houdt, hang mooie decoratie op en je surprise party is klaar. Nu alleen nog het mooiste moment. De jarige verrassen met het moment wat hij of zij totaal niet zou verrassen. 

Een persoonlijke taart maken

Iemand die jarig is kun je heel goed verrassen met een taart die speciaal gemaakt is voor de jarige, bijvoorbeeld met een foto van diegene op de taart of door een speciale taart te maken in de vorm van iets waar zijn of haar interesse bij ligt. Hoe je de jarige ook wilt verrassen, er zijn genoeg mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *