Festival tent

Bescherming met een stretchtent

Wanneer je regelmatig evenementen buiten geeft en beschermd wilt zijn tegen zon en regen,  dan is een stretchtent kopen een goed idee. Met het beste doek wat er te krijgen is worden de tenten vervaardigd. Het tentdoek is niet alleen waterdicht, ook de UV stralen worden tegengehouden. Op deze manier sta je bij zonnig zomerweer veilig onder de overkapping. De beste materialen in combinatie met de beste technieken maken de tenten uniek in zijn soort.

Evenementen

Standaard stretchtent

Moet de tent op een vaste plaats komen te staan waarvan je de afmetingen weet dan kun je kiezen voor een standaard model. Dit betekent niet dat je geen keuze hebt natuurlijk, de kleur van de touwen en het tentdoek kun je altijd zelf bepalen. Of een bedrijfslogo op het doek is ook mogelijk, zo kun je zelf een aantal dingen bepalen bij een stretchtent kopen. De uitstekende kwaliteit van de tenten zorgt ervoor dat de tenten jarenlang meegaan. De uitstraling van de tent kun je beïnvloeden met houten of aluminium palen.

TripleStents

Overdekte open ruimte met een stretchtent

Het nadeel van een normale overkapping is dat er vaak een ruimte wordt gecreëerd, op deze manier krijg je aparte groepjes mensen. Met een stretchtent kopen heb je daar geen last van, iedereen blijft als één groep gezellig bij elkaar. Dit komt natuurlijk de sfeer ten goede van je evenement of feest. Weet je nog niet wat je precies wil of wat de mogelijkheden zijn dan kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.